Tuincentrum

Houdt u van een mooie en gezonde tuin? Wil u van uw tuin een prettige leefomgeving maken waar u en uw familie graag vertoeven, er genieten van de zon en de lucht, er eten, spelen en luieren, ... Zoekt u een mooi tuinhuis, prachtige bloemen of een moestuin vol heerlijk verse groenten?

Vera Tuincentrum staat al jaar en dag tuinliefhebbers, hobbytuinders en professionelen bij met uitstekende, kwaliteitsvolle producten en diensten met het juiste advies. Vera Tuincentrum en al haar medewerkers maken er een erezaak van om u te helpen uw tuin in topvorm te houden.

Vera Tuincentrum biedt u nog talloze andere producten en diensten aan. Verwarming met pellets bijvoorbeeld, een goedkope en milieuvriendelijke oplossing voor uw verwarming. Of een ruime keuze aan topklasse tuinhuizen die we ook voor u installeren ... Op deze website vindt u alles wat Vera Tuincentrum kan bieden. Heeft u nog vragen? Kom eens langs of bel ons, we helpen u graag verder.

Nous parlons Français - We speak English

www.veratuincentrum.be maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen gaat u expliciet akkoord met het gebruik van deze cookies.