Vera NV verwerkt persoonsgegevens overeenkomstig deze privacyverklaring. Voor verdere informatie, vragen of opmerkingen omtrent ons privacy beleid, kunt u terecht Vera NV, Vuurgatstraat 86 te 3090 Overijse of via email naar info@veratuincentrum.be

Verwerkingsdoeleinden

Vera NV verzamelt en verwerkt de persoonsgegevens van klanten voor klanten- en orderbeheer (o.a. klantenadministratie, opvolgen van bestellingen/leveringen, facturatie).

Rechtsgrond(en) van de verwerking

Persoonsgegevens worden verwerkt op basis van “noodzakelijk voor de uitvoering van een overeenkomt” en op basis van  “toestemming” van de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

Overmaken aan derden

Er worden geen persoonsgegevens doorgegeven aan derden.

Bewaarperiode

De persoonsgegevens verwerkt voor klantenbeheer zullen worden bewaard gedurende de termijn die noodzakelijk is om aan de wettelijke vereisten te voldoen (onder andere op het gebied van boekhouding).

Recht van inzage, verbetering, wissing, beperking, bezwaar en overdraagbaarheid van persoonsgegevens

De klant heeft te allen tijde recht op inzage van zijn persoonsgegevens en kan ze (laten) verbeteren indien ze onjuist of onvolledig zijn, ze laten verwijderen, de verwerking ervan laten beperken en bezwaar te maken tegen de verwerking van hem betreffende persoonsgegevens.

Bovendien, heeft de klant het recht om een kopie (in een gestructureerde, gangbare en machinaal leesbare vorm) van zijn persoonsgegevens te bekomen en de persoonsgegevens te laten doorsturen naar een andere vennootschap.

Teneinde bovenvermelde rechten uit te oefenen, wordt de klant gevraagd om:

-          een e-mail te verzenden naar het volgende e-mailadres: info@veratuincentrum.be

Klacht

De Klant beschikt over het recht om een klacht in te dienen bij de Commissie voor de Bescherming van de Persoonlijke Levenssfeer (Drukpersstraat 35, 1000 Brussel - commission@privacycommission.be).

Nieuws

Pagina 1 van 2  > >>

Feb 23, 2017

Feb 23, 2017

Dec 14, 2016

Actie geldig van 15/12/2016 tot 28/02/2017

 

Vraag voor meer info in de winkel.

Actie geldig zolang de voorraad strekt en niet cummuleerbaar met andere acties

Nov 8, 2016

Met de kille avonden en nachttemperaturen richting het vriespunt,

dagtemperaturen die niet boven de 10 graden komen.

Denk tijdig aan uw vooraad van houtpellets en geniet van onze voorwaarden.

Vraag ernaar in de winkel of stuur een mailtje


Vera Tuincentrum | Vuurgatstraat 86 - 3090 Overijse | Tel. +32 (2) 657 40 49 | Mail ons | Login professionelen